Телефон: 0877 82 44 84

Професионално почистване

В асортиментът услуги на агенция SUNNY HOMES- недвижими имоти се включва и сектор „професионално почистване“. Екипът на нашата агенция умее да върши своята работа по начин, който винаги е в услуга на клиента, както и да предлагаме най-добрият и качествен резултат , свързан с почистването. Домовете и офисите са местата където, по-голямата част от хората днес прекарват своето ежедневие. Поради тази причина тези помещения се нуждаят от ежедневно, в някои случаи и ежечасово почистване. Добре оборудваните и обучени наши екипи са подходящ вариант за постигане на тези цели. В агенция SUNNY HOMES сме запознати с последните тенденции за професионално почистване. Услугите, от които може да се възползвате са:
-почистване на дома
-почистване на офиса

ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ:

Професионалното почистване на дома изгражда рамката на съзнание на хората, живеещи или работещи в него. Следователно чистотата и подредбата представляват важна глава в книгата на живота на всеки от нас. Поради тази причина ние Ви предлагаме нашите услуги за почистване на дома и сме готови да дойдем на всеки адрес в рамките на Велико Търново и региона и да почистим Вашия дом веднага. Ето и основните услуги, свързани с почистването на дома, които предлагаме:

1. Почистване на кухня:
-почистгване на прах и петна от всички външни шкафове, етажерки и плотове
-почистване на домакински уреди
-почистване на паяжини
-почистване на пода и скритите пространства под маси, фкафове, етажерки, кухненска мивка и други

2. Почистване на основни помещения:
-машинно почистване на меки настилки
-почистване на твърди настилки
-измиване на стъкла
-прахосмукиране
-почистване на пода
-почистване на радиатори и первази

3.Почистване на санитарни помещения и тераси

За Ваше удобство предлагаме, както еднократно посещение за почистване н а Вашия апартамент или абонаментно почистване на атрактивни цени.

ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ

Погрижете се за приятна и здравословна среда на работното място с услугите за професионално почистване на офиси във Велико Търново на агенция SUNNY HOMES. Чрез помощта ни, Вие ще работите и творите в една по-ведра и комфортна работна атмосфера. И докато Вие сте ангажирани, нашите екипи ще се погрижат за чистотата на офисът Ви. Ние от SUNNY HOMES обхващаме целия спектър от услуги за почистване на офис, а именно:

1. Почистване на меки и твърди подови настилки
2. Прахосмукиране
3. Почистване на работните места и офис техника
4. Почистване на ключове за осветление и контакти
5. Почистване и дезинфекция на санитарни помещения и кухн. бокс
6. Събиране и изхвърляне на отпадъци, смяна на торбички

Както и други услуги, извършени по договорка с клиента.

Когато ни се обадите да почистим Вашия офис или дом, можете да бъдете сигурни, че ще получите най-доброто обслужване.